HЕalthy – конкурентно предимство за модерния хотелиер

Експертно решение за здравословно хранене и пълноценен престой на всеки гост.

Свидетели сме на промяната на потребителските нагласи и обособяване на клас от потребители, които се стремят към здравословен начин на живот и хранене.

В израз на тяхното търсене пазарът на здравословни продукти расте с експоненциален тренд устойчиво през последните десетилетия, като прогнозите са повече от оптимистични.

Дори и в момент като този, световната криза не променя потребителските предпочитания и нагласи, даже напротив! Все по-актуална е темата за здравословния начин на живот и хранене като ефективна превенция и мярка за съхранение на човешкото здраве.

Нашият екип създаде услуга, насочена към модерния хотелиер, в отговор на новите нагласи и потребителско търсене на здравословни продукти и услуги и разработи възможността за нейното ефективно инкорпориране като неразделна част от цялостния хотелски продукт.

         

Пакетът HЕalthy се персонализира спрямо спецификата на всеки хотел – според локация, капацитет, категория и сезонност.

Услугата включва: HЕalthy Basic, HЕalthy Plus, Ultra HЕalthy Hotel

Пакетът HЕalthy ви дава възможност да интегрирате във Вашия хотел основен пакет от услуги като HЕalthy Basic:

Консултиране и интегриране на набор от допълнителни рецепти за алтернативно здравословно хранене в рамките на:

  • хотелска блок маса за закуска;
  • тематични здравословни предложения към менюто във Вашия ресторант.

Рецептите са съобразени не само със специфичните нужди на хората, стремящи се към здравословен начин на живот, но и със специфични здравословни и културно-религиозни предпочитания:

  • Спортно хранене;
  • Диетично хранене;
  • Хранене при лактозна и глутенова интолерантност;
  • Вегетарианство, веганство;
  • Хранене по време на пости.

Да надградите до HЕalthy Plus като добавите:

  • кафе паузи за събития и семинари;
  • здравословни хапки за събития и коктейли
  • здравословни банкетни менюта

Или да изберете опцията Ultra HЕalthy Hotel, която включва още изготвяне и внедряване на стандарти за провеждане на детокс ритрийти за фирмени събития, симпозиуми, конференции и семинари, както и практики насочени към менталното и психологическо здраве – йога, медитации, техники за овлядяване на стреса. По този начин Вашият хотелски продукт ще отговаря на съвременните тенденции за алтернативно изхранване, ще предлага анти-стрес програми и практики за активна почивка, насочени към цялостното физическо, емоционално и психическо здраве на туристите, както и тяхната креативност, трудоспособност и пълен трудов капацитет.

За да бъде Вашата Ultra HЕalthy Hotel концепция завършена, екипът на Хотел Експертс ще Ви предложи опции как да декорирате помещенията за хранене, как да презентирате храната, как да изглеждат униформите на персонала, редизайн на менютата, ще се погрижи дори и за подходящия музикален фон. 

Всички рецепти се ревизират през 3 месеца като се съобразяват със сезонността на наличните хранителните продукти.

За сезонните хотели може да бъде изготвен индивидуален пакет, който да включва една или няколко от следните услуги:

– Healty BB

– Health HB

– Healthy ALL Inclusive

– Healthy Retreats Management

– Healthy Events Management

– Healthy Team Building Management

Всички рецепти са разработени от наш експерт с дългогодишен опит в областта на Нутрициологията и здравословното хранене, магистър по „Физиология и Хранене“. В съчетание с опита на нашите консултанти в Хотел Експертс, HEalthy  се превръща в алтернативен маркетингов инструмент за привличане не само на клиенти във Вашия ресторант, а отлична възможност за представяне като конкурентно предимство за целия хотел, а дори и дестинация.