Check in @ The Mall EXPO

Хотелите гостуват в мола!

В периода 14-15.05.2022 г. посетителите на The Mall ще имат възможност да се запознаят с най-атрактивните оферти на хотели от цяла България – за незабравимо изживяване на море, спа или планина.

Събираме най-добрите възможности за почивка в България в една непринудена и приятна обстановка в The Mall – един от най-посещаваните молове в София и България, сред най-мащабните търговски центрове с над 240 магазина, привличащ повече от 40 000 посетители дневно от цялата страна.

Check In @ The Mall Expo се организира със съдействието на Hotel Experts BG, Bgtourism.bg и любезното домакинство на The Mall. Партньор на събитието е Touchmenu.

По време на двудневното изложение всеки български хотел ще може да се представи лично пред потенциалните клиенти на индивидуален информационен деск на ниво Партер в мола.

Заявки за участие се приемат на: info@hotelexperts.bg

Промоционални условия до 30.04.2022 г. – цена от 490 лв. на изложител, включваща изложбена площ и брандиран информационен деск по време на „Check in @ The Mall Expo“ за 2 дни, публикация в специализирана медия, презентация в социални мрежи и още.

Пълните условия за участие за изложители могат да бъдат открити тук.